Караджов и Каримански вадят далаверите на Киро и Асен!

в България

Караджов и Каримански вадят далаверите на Киро и Асен!
Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов и председателят на парламентарната комисия „Бюджет и финанси” Любомир Каримански – и двамата от квотата на ИТН – са приготвили по няколко папки с далавери на Кирил Петков и Асен Василев!

Новината сподели ексклузивно пред Narod.bg депутат от „Има такъв народ”. По думите му нагледно и с документи ще бъде доказана намеса на премиера и финансовия министър в името на материална изгода. Както първи писахме, Каримански има какво да разкаже и как е притискан с обещание да затвори три банки, ако получи подкрепата на ПП за гуверньор на БНБ.

Папките с уличаващи доказателства са събрани в течение на общата работа в правителството на „Продължаваме промяната”, което върви към своя печален край, призна информаторът на Narod.bg.

Папките ще бъда осветлени като контрапункт на изказвания на представители на ПП, че хората на Слави са напуснали четворната коалиция заради свои планове за нов формат на управление.

Засега е ясно, че в документите фигурират обществени поръчки, давани на „наши фирми” по корупционната схема на ГЕРБ, назначения на роднини и приятели на високи постове в държавното управление и прикриване на определени сигнали за злоупотреби.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе