Той самият е заложник на страстите си да краде и злоупотребява с всичко… Той е дупката в българския кораб Титаник!

в България

Той самият е заложник на страстите си да краде и злоупотребява с всичко... Той е дупката в българския кораб Титаник!
ЕС също изгради през последното десетилетие свое задкулисие!

Резултатът от този безпрецедентен ход го виждате – пълна загуба на доверие в политическата система, подмяна на властовите центрове и невиждана икономическа катастрофа на целия съюз. Всяка национална държава от ЕС пък изгради също свое задкулисие по подобие на глобалното.

На практика, една голяма политическа мафия се бори за абсолютно признаване срещу няколко десетки такива. И не си помисляйте дори, че това което ви споделям няма фактически измерения и съответните измерители! Всичко се знае, но се мълчи. Всички европейски чиновници мълчат като комунисти на разпит.

У нас европейското задкулисие е пряко и непосредствено свързано с ОПГ „ГЕРБ“ на Борисов. С другите, няма смъсъл. Впрочем, депутатите там имат само представителни функции, защото в престъпната организация реда е такъв и не може да бъде друг.

Между Борисов и европейското задкулисие проектирано във всички контролни точки на политическия и икономически съюз тече разговор, различен от политическия официален.

Затова по ключови въпроси за страната – замесване на цялата държава в износа на оръжие срещу руснаците, националното предателство по Националния въпрос /Македония/, приемането на еврото /еврозоната/ и прочее Борисов лично играе ключова роля.

Той самият е заложник на страстите си да краде и злоупотребява с всичко и е на юзда пред когото трябва. Зависим. Напълно зависим и всеотдаен нечовек.

Борисов е дупката в българския кораб Титаник!

И ако не отиде в затвора или не бъде профилактиран навреме, нямаме добро бъдеще. Ако разчитаме на гномовете, които го плюят публично, но вечер му лазят в краката, нищо няма да стане.

Това прави и епископ Николай Пловдивски, който е фактическия патриарх на България!!!

Никак не случайно, че самият Борисов се изживява публично и като „божи човек“, а „политическите му прозрения“, като „божии откровения“!!!

Налудничаво е, но е точно така – църква, държава /Борисов/, краденото злато и пари вървят ръка за ръка.

Накъде ли? Винаги в полза на чуждите интереси, небългарските.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе