Бай Тошо: Вие готови ли сте да защитите Радев?

в Бай Тошо

Бай Тошо: Вие готови ли сте да защитите Радев?

Бай Тошо: Много пъти е казвано, че лошите хора са като въглени – ако не могат да те изгорят, то ще те очерня и така на практика омразата на Борисов е продиктувана от ниското му интелигентно ниво, а злобата от това, че е пораженчик с амбиции както се казва „иска много, а може малко“.

Стилизацията на образите води до едно – Борисов го отъждествяват като един шофьор и то не добър, а Борисов и позволява да нарича Радев  с обиди и епитети и че бил обикновен летец.

Естествено когато нямаш аргументи прибягваш до клевети и в ГЕРБ са такива като злобата се предава по партийна линия и тя избива на долните етажи като плесен.

Не е нормално на най-успешният и обичан президент на Република България да се прави мръсна и подла омерзяваща кампания, която има само един психологически ефект да подразни Румен Радев и неговите близки, но тя е показателна за безсилието на ГЕРБ да е справят с името и авторитета на президента.

Такива подлости не са извършвани досега с никой президент на България да му се иска импийчмънт или да се лепят некролози. Това е най-малкото подло и неморално, защото се петни институцията.

Бай Тошо: По мое време за такива постъпки някой биха лежали в затворите, а в България получават сигурно потупване по рамото от премиера или от областните си координатори.

Бай Тошо: Вие готови ли сте да защитите Радев?

Тук се удря по честа и достойнството на един Български генерал изминал пътят си в кариерата на войник с много себедоказване и труд, с много труд и упоритост.

Докато генерал Борисов няма как да знае значението на думи като чест, доблест и достойнство, защото той произлиза от мутренските среди и именно заради това Радев казва „Мутри вън“ и скоро всички ще сме свидетели на един служебен кабинет на Румен Радев, който ще гарантира едни честни избори, в който партията на Борисов вече няма да бъде първа политическа сила затова ви казвам пазете Радев!

Бай Тошо: Борисов е готов на всичко да детронира Радев, а ние трябва да сме готови да защитим Радев.

Искам Да ви попитам Вие готови ли сте да защитите Радев?

Виж повече на Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар