Два гиганта се съюзиха срещу коронавируса

в Новини

Carrefour и Uber Eats пускат от 1 април нова съвместна услуга за доставка на храна. Френската верига супермаркети и компанията да доставки на храни целят да облекчат парижани при покупката на хранителни продукти по време на извънредното положение, въведено след избухването на пандемията от коронавирус.

По време на изолация хората се опитват да се запасят с най-необходимите хранителни продукти, което води до ръст на поръчките онлайн, съответно и до повече работа за куриерските компании. Във Франция супермаркетите работят, но или има доста големи опашки пред тях, или хората просто ги страх да излизат навън и са склонни да платят за доставка до дома.

Първоначално новата услуга на Carrefour и Uber Eats ще се предлага съвместно с 15 магазина в Париж и близките райони. Очаква се услугата да бъде пусната на територията на цяла Франция на 6 април. Тя дава възможност клиентът да избере магазин на Carrefour от приложение на Uber Eats. Поръчките се правят по телефона в часовия диапазон между 11.00 и 23.00 ч. Средно доставката ще бъде реализира до 30 минути след поръчването ѝ. Също така Uber Eats няма да взема такса за доставка направена от магазин на Carrefour през целия април.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар