Мая Манолова: Затварят се още 3 завода и още 2000 души остават без доходи

в България


Мая Манолова в Ловеч: Сега е време за подкрепа! Затварят се заводи, затварят се спортни зали и младите нямат къде да спортуват, няма къде да тренират и да танцуват! Тук не става дума за кризисни мерки, а става дума за липса на адекватни такива.

Над 2000 души остават без работа в Ловеч, 3 завода се обявяват в несъстоятелност, а колко са фирмите, които са обслужвали заводите още колко хиляди със съпътстваща дейност към тези заводи остават без работа и доходи никой не казва. Няма конкретни мерки от страна държавата за подкрепа на малкият и среден бизнес, няма и за едрият бизнес. Няма и за хората, които остават без работа и доходи.

Къде е държавата, тя отсъства във всеки град и село, тя отсъства в лицето на Премиера и правителството ето защо хората искат оставка на кабинета, защото държавата я няма.

Гражданско движение „Изправи се.БГ“ и Мая Манолова апелират компетентните органи да си вършат задачите и местната власт да помага на бизнеса и хората, а не допълнително да вдига такси, смет и местни данъци и такси при това необосновано в условие на криза.

Вижте още от bultimes

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар