Мутафчийски каза да носим маски, за да останем здрави и замълча за противоречието от март

в България

Носете маски, за да останете здрави.

Така Венциславв Мутафчийски отговори на въпрос от журналисти по време на редовния ежедневен брифинг на Националния щаб защо през март самия той е твърдял, че маските при здравите дават измамно чувство на спокойствие, а от Цветница носенето им е задължително по силата на заповед от здравния министър.

„Но вие си противоречите!?“, отвърна журналистът. В този случай Мутафчийски запази мълчание. По-късно обаче допълни: „Думите за маските през март бяха думи, казани и от вицепрезидента на Щатите. Когато казваше да не изкупувате маските, защото няма да има достатъчно за медицинските специалисти. Това бяха негови думи“, посочи Мутафчийски.

„Четете не само публикациите в БНТ и Фокус, въпреки че те доста добре представят нещата, но гледайте и CNN, Скайнюз, БиБиСи и ще видите къде е ада“, отговори Мутафчийски на въпрос къде е ада, посочен от премиера Бойко Борисов, който в деня преди Цветници в национален ефир каза, че ада и хладилните камери ще дойдат около Великден.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар