Положението не е толкова драматично, колкото ни го представят. Не сме във война, магазините са пълни, а вкъщи е топло

в България

Не сме във война, магазините са пълни, а у дома е топло.

„Положението не е толкова драматично, колкото ни го представят.

Медиите усилват чувството у хората, че няма ниша, в която да се скрием. Ние не сме във война. Магазините са пълни, а вкъщи е топло. Свикнахме да гледаме, че бедствия се случват само в Африка или по други места, но не и у нас. Западният човек си мислеше, че подобни неща се случват само на другите. И когато застиган и на нас, ние се стъписахме.“

Такъв коментар направи в предаването „120 минути“ по БТВ бившият образователен министър професор Даниел Вълчев, предаде actualno.com.

По думите му, пандемията определено е повлияла на живота на българите. „Вирусът атакува там, където човек е най-слаб, а не поразява по еднакъв начин всички хора. Той показа проблемите на западните общества“, заяви Вълчев.

Бившият министър на образованието е категоричен, че няма да се ваксинира и никога не го е правил доброволно. Искал първо да се запознае с подробностите за ваксината и нейното влияние.

Според Даниел Вълчев здравната ни система не добра и вместо да се търсят първопричините за определени заболявания, се предлагат на пациентите временни решения чрез прием на медикаменти, които само облекчат симптомите.

Той коментира и протестите срещу управляващите и главния прокурор.

„От лятото правителството е нелегитимно. Според мен премиерът Бойко Борисов сгреши, като не отиде на избори. Протестите показаха, че е възможно хора с различни политически виждания и истории да се обединят в името на една обща цел“, каза Даниел Вълчев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар