Слави с Мая Манолова: Г-н Борисов спите ли?

в България

Слави с Мая Манолова: Г-н Борисов спите ли?


Едно да става дума за скандали, чекмеджета, а друго е когато става дума за човешки животи! Борисов казва „разкрийте болнични легла“, а двама души умират пред болницата.

Слави Трифонов разговаря с Мая Манолова, но истината е, че на Борисов никой не му вярва. Става дума за спасяване на човешки животи, не става дума за човешки права.

И Демокрация става дума за национално спасение. Гледайте видеото и сами преценете на какво ниво е държавата. Говорим за хаосът в здравната система, а хора умират пред болниците.

Някак си бялата мафия убива, не лекува. Абе Борисов, спите ли, не виждате ли какво става в страната? Всеки ли се спасява по единично и ние не сме виновни, а виновния е Бойко Борисов и неговите подчинени!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар