Слави Трифонов ще накаже статуквото заради референдумът

в България


Слави Трифонов с референдумът, който инициира ангажира над 2,5 млиона Българи по целият свят и у нас, но народната воля бе игнорирана и това рано или късно ще бъде напомнено на статуквото, което управлява в момента в страната ни.
Да си припомним някой факти:
Припомнете си трите въпроса:

Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?
76.65% – Да (2 509 864 българи)
17.51% – Не (560 024 избиратели)
4.53% – Без еднозначен отговор
1.31% – Недействителни

Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?
66.39% – Да (2 158 929 българи)
28.86% – Не (905 691 избиратели)
3.45% – Без еднозначен отговор
1.31% – Недействителни

Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?
75.72% – Да (2 516 791 избиратели)
18.09% – Не (523 759 българи)
4.87% – Без еднозначен отговор
1.32% – Недействителни
Когато суверенът се е произнесъл, а хунтата узурпирала властта не се вслушва в думите на народът рано или късно този народ ще потърси сметка на хунтата и всички ние видяхме, че десетки хиляди излязоха на площадите за да поискат оставка на правителството и обслужващият ги персонал.

Слави Трифонов ангажира вниманието на обществото и обществото се произнесе, но уви с процедурни номера и вероятно манипулиране те не промениха схемата на управление – тази схема, която ги устройва.
Хората се произнесоха, а мафията погази най-демократичният ход на хората.

Сега хората протестират, а мафията пак ги погазва, но когато свършат демократичните методи и народът излезе тогава мафията ще бъде погазена и това рано или късно ще се случи и тогава Слави Трифонов ще напомни на статуквото, че промяната е дошла, че народната воля ще бъде спазена.
Хунтата узурпирала властта губи своята подкрепа отвън и скоро няма да има нито милост, нито прошка като Демокрацията ще възтържествува, ако се наложи с други методи и прийоми .
На хората им писна да бъдат грабени и лъгани, а изборите да бъдат манипулирани.
Слави Трифонов ангажира над 2,5 милиона Българи и тяхната дума е над волята на мафията и мафията скоро ще разбере това.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар