Анастасия Гешева: ЕС ще се разпадне много бързо оттук нататък

в България

Анастасия Гешева: ЕС ще се разпадне много бързо оттук нататък

ЕС ще се разпадне много бързо оттук нататък, според мен няма да изкара до пролетта.

Процесите вътре в съюза както в самите държави членки, така и между тях, са толкова болезнено натрупани с години и така необратимо изпуснати, че е невъзможно оцеляването му. Обяснявала съм милион пъти защо.

Защото ЕС не е съюз в интерес на народите в него, а е един от главните стъблове на глобалистката световна матрица за подчинение на народи в него на една шепа корпоративен бюрократичен елит, който в Европа има монархически корени.

Народите в ЕС под напора на проблемите с Русия и главно ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ ЗА СВОИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ ЗА РУСИЯ, ще се разбунтуват.

Няма да издържат и една Коледа дигите, с които глобал-либерална върхушка е укрепила бреговете си, потънала в десетилетно летаргично самодоволство за недосегаемост и неприкосновеност. Този филм свърши и предстои наводнение, защото дигите на човешката търпимост се скъсаха.

Това, което вчера ме зарадва, е обилното отразяване на протестите в Прага срещу високите цени на енергията в мрежите. Хората с огромна надежда гледат към Прага и да знаете, това е само началото на бурни европейски протести и дори революционни промени.

Никой не бива да се лъже, че само на улицата може да се протестира! Това е една от много форми.

И точно тук припомням, че Чехия е държава с изключително висок процент ваксинирани, докато България продължава да държи абсолютния рекорд на ЕС по НАЙ-МАЛЪК БРОЙ ОБРАБОТЕНИ С ОТРОВИТЕ НА ГЕЙТС.

Друго радващо е, че на протеста в Прага са се говорили еретични неща – ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДОГОВОР НА ЧЕХИЯ С ГАЗПРОМ, СЪЩО И ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕХИЯ ПРЕД ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕС.
Сигурна съм, че това е докарало тежки диарии. Путин победи в Чехия, един от трите главни стожера на русофобията в ЕС.

Нищо, на русофобията и остана друг важен партньор – България, няма страшно, българските продадени надупени „политици“ веднага ще заместят обърканите чехи.

Като се гледа нашето политическо дередже, трябва да е ясно, че абсолютно същото е политическото положение във всяка държава членка съизмерно с нейните размери.

Празни, кухи, обработени пудели, некомпетентни, корумпирани, зависими, някои извратени – това са профилите на политиците на съюза в момента, дори в развитите и богати държави.

Това няма да оцелее и аз отново предупреждавам – става дума за месеци, не за години! Вече отдавна трябва да сме започнали да мислим за ЖИВОТА БЕЗ ЕС. Ако не са започнали да мислят, моментално да започнат всички, които имат желание и намерение да участват в управлението на България.

Едно важно нещо.
Цялата политическа върхушка у нас е подчинена на свещената крава – политическата фантасмагория за евро-атлантическо бъдеще, нищо, че такова не съществува отдавна, то е бутафория.

В момента, в който се разпада ЕС, и НАТО, нали разбирате какво означава това? ОЗНАЧАВА ОБЕЗМИСЛЯНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ АНГАЖИМЕНТИ И ПОЛИТИКИ НА ЦЯЛАТА НИ ВЪРХУШКА – БСП, ГЕРБ, ДПС, ДБ.

За малоумниците от ПП даже не говоря.

Колкото пари да им изливат върху главите, колкото и да ни убеждават в светлото евробъдеще, ето, то се вижда и бъдещето е разпадане на Европейския съюз и последвали бурни кризи и прегрупиране. Така че нашето политическо положение се обезмисля с всеки изминал ден от 2022 година.

Специално искам отново да поговоря за Путин.

Русия е на път да освободи Европа отново. За тези думи очаквам блокиране, но няма как да го кажа по друг начин, това е истината. Има и още. На Путин всички европейци, и не само, трябва да благодарят с поклон доземи. Защото именно на неговата лична морална добродетелна същност дължат целостта на държавите си и вероятно животите си.

Всеки друг руски лидер, всеки друг, отдавна щеше да е избомбил Европа или щеше да е предприел някое или няколко от хилядите начини, по които Русия може да нарани Европа и да и нанесе щети от висш порядък. Лично на Путин ЕС дължи своето здраве и щастие и това не е никаква шега, а грозната истина.
Пародия е, че ЕС се разпада само под погледа на Путин, той даже не си е мръднал малкото пръстче, само гледа Европа и тя пада.

Не знам как по друг начин да кажа тези неща, те са реалността.
Ако ме блокират Хампарцумян и Цонева, ще се чакаме.

Разбулват се всички лъжи.
И у нас също.

Кризата на Запада е глобална, напълно съответства на глобалното глобалистко чудовище. Колкото по-глобално е то, толкова по-глобално умира.

Гледам днес дори глобалистките ни сайтове мръщят носове , даже Глишев не е доволен, от сериала на Амазон по Властелинът на пръстените. Нямало нищо общо! Ми няма! Какво сте очаквали от Джеф Безос? И всички глобалисти? Те са много елементарни хора без потенциал. Искате те да станат властелини на света, в който живеем. Е няма как да стане!

Анастасия Гешева,фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар