Бай Тошо: Борисов нарича Радев прост летец и тъпанар!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Борисов нарича Радев прост летец и тъпанар!


ВИДЕО на Борисов да си €бе путк@та майчина! Радев не може да е държавен глава този тъпанар. Това е езикът на Премиера – вулгарен, нагъл и недопустим за премиер. Това е мутренски манталитет и език. Прав е Румен Радев като казва „Мутри вън“, защото Борисов идва от групировката СИК, а Румен Радев през 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. Не съизмерими са!

От думите на Борисов става ясно, че той бил обграден с тъпанари и нищо не може да направи, ами като не може да се справи с управлението на държавата да го сменим с други, който могат тогава! Да вземе в предвид една голяма фирма в България, която се управлява от млади и можещи хора и само те, ако им се постави задача за две години ще направят експертен анализ и ще организират реализация на успешно изпълнение на мерки и модели, които да изведат държавата от мутренската криза, в която ни натикаха мутрите от ГЕРБ.

Борисов иска да каже, че в България няма умни и достойни хора ли? Истината е, че такива кадри по мое време можеха да бъдат само шофьори и той Борисов си го знае и сега на практика единствените умения, които притежава и демонстрира е карането на една джипка.

Бай Тошо: Казвам ви, идват избори, излезте и гласувайте по съвест и махнете мутрите, които са узурпирали властта, свалете хунтата яхнала държавата! Защитете честа и достойнството на Румен Радев – защитника на 2,5 милиона Българи гласували за него и за всички нас. Ще защитим ли нас и Румен Радев?

Родна реч, омайна, сладка…

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар