Бай Тошо: Борисов прокуди бедните, а богатите избягаха!

в Бай Тошо/България/Новини


Бай Тошо: България стана все по-непривлекателна за живеене! Бойко Борисов прокуди над 2 милиона в чужбина да си търсят препитанието и да оцеляват след това и Богатите избягаха, а други не смеят да се върнат, защото да не бъдат ограбени. Оцеляването е процес, който касае всяко живо същество на планетата, но когато няма физически условия за това, които са предизвикани умишлено става дума за изтребление и геноцид.

Положението е нетърпимо и хората все по-трудно свързват двата края. Ако преди няколко месеца всеки работещ или пенсионер седмица преди заплата или пенсия свършваше парите и със заеми и вересии изкарваха месеца сега вече два дни след взимане на пенсиите и заплатите като се разплатиш тук и там и нямаш пари. Дето се казва докато си играят на избори народа още обеднява.

Вярно гладните хора бунтове не правят, защото нямат пари, но сменят позицията си при гласуване. Прокудени и изгонени, а останалите обречени на мизерия и бедност. Това не е моята България. Аз бай Тошо ви оставих далеч по-имотни и богати и мазите ви бяха пълни с храна и бяхте недоволни, днес как е?

Една другарка беше казала, че Демокрацията ви е отнела много, аз Бай Тошо бих добавил, че Демокрацията ви отне всичко материално и всичко духовно, а най-милото ви оцелява в чужбина докато родителите им вехнат и като свещ догарят в България.

Бай Тошо: Това не моята България, Борисов прокуди бедните, а богатите избягаха тук само руините на пустите села напомнят, че някога хора са живели, но от простотия и мързел са измрели казвам така, защото гледам няма кой да протестира. Вече не остана митингов материал, а пандемията ограничава свободното предвижване на големи групи хора и тези от чужбина младите няма да се върнат вече.

Бай Тошо: Когато изходът се превърне във вход тогава България ще се оправи.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар