Бай Тошо: Навлизате ли в епохата на чалгата?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Навлизате ли в епохата на чалгата?


Бай Тошо: Абе вярно, че няма такава държава, ама все още има такъв народ все още! Старият диктатор с отворени обятия се оглежда за прегръдки, готов е на компромис и да отпие горчива глътка от виното на властта на фона на чалгата.

Задава се нова вълна, която Слави яхна като иска цялата власт и няма да прави коалиции, няма да прави тройни теманета освен, ако черна котка или бял котак не му минат пътя. Слави ще разклати страната само и само да се отиде на предсрочни избори за да набере още скорост.

Смени се поколението и сега младите отраснали с песните на Слави ще запеят неговите шлагери, че вярно няма такава държава – те са в активна възраст и са надъхани за промяна, но знаят ли какво е промяната и какво носи след себе си?

Политическата аритметика някак си не излиза и най-вероятно сега малко протести за изпускане на парата поле концерт на Слави и кампания от негова страна, защото той до сега кампания не прави, но няма и опитът на задкулисните игри и може да се разпадне неговата група.

По всички си личи в нея политическото – икономическото инженерство. Скоро ще стане ясно, но едно е ясно, че вярно няма друга такава държава да гласуваш за палача си, а най-страшното е апатията като тя е продукт, в който участваха всички партии и НПО-та. Сега апатията е по-страшна от цензурата, от диктатурата и докато под строй гласува номенклатурата пак диктатора ще властва над прокуратурата.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар