Бай Тошо: По мое време неваксинирани нямаше

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: По мое време неваксинирани нямаше


По мое време всички бяха задължително ваксинирани, но с ваксини не със съмнителни химически елементи, които да носят различни странични ефекти. Та по мое време нямаше как да излъжете системата. Защото всичко и всеки се следеше строго и контролът беше важен за нас и за запазване териториалната цялост на държавата за запазване на нацията от зловредни влияния.

В последните си години аз живях в условия на някаква уродлива Демокрация и бях позорно съден и унижаван, но поне разбрах от личен опит как новата система не работи. Искам да дам някой препоръки на тези, които не искат да се ваксинират: В случай, че задължат определени професии и групи да се ваксинират: Всички вие в местния регион на РЗИ можете да кандидатствате за освобождаване от ваксинация по РАЗЛИЧНИ здравословни причини, както е предвидено в закона ….

Вашето заявление НЯМА ДА бъде разгледано от Комисия, която обаче все още НЕ е създадена в нито един РЗИ. А здр. министерство както и НИКОГА няма да бъде разгледана. Без решението на тази комисия, която все още не е създадена – те не могат да ви отхвърлят молбата. Но дори и след евентуалното решение на Комисията, е необходимо ЛИЧНО административно решение за всеки от вас, за да бъде отхвърлена от институцията, която не е предвидена! След вашия призив за разглеждане можете да обжалвате това решение пред 2-инстанционния орган, а след това пред Административните съдилища. Тоест говорим за окончателно решение след 10 години.

Работодателят ви не може да ви принуждава и уволнява докато съдът не се е произнесъл. Е може да си измислят друг повод за да ви отстранят, но пак няма да ви ваксинират на сила. Масово анонимни отлагания и уволнения на работа НЕ се извършват все още в България. Много дати не се спазиха за лекарите и за старческите домове също.

Много хора след ваксинация дойдоха тук при нас на онзи свят дето казвате, но знайте Демокрацията е хаос – намерете дупка в хаоса и хващайте гората или на село преди да ви задължат да приемете тези химически съставки. Живеете в пълна заблуда и лъжа някой казват, че по мое време било също така, но ние сме пазили освен физическото здраве на хората и психическото също и не позволявахме Запада да ни диктува. Сега Запада ви притежава, но няма ред и дисциплина именно с техните камъни по тяхната глава, възползвайте се от хаосът. Вместо да търсите лекари, който за по стотина лева да лъжат, че са ви ваксинирали отстоявайте правата си без това системата не работи като по наше време – аз когото съм ваксинирал не мре ей, не мре. Бай Тошо: Не откриха ваксина за рак, не откриха за ХИФ, ама за вас откриха, така ли?

Вие избирахте Демокрацията сега виждате, че това е диктатура. По мое време си беше ред и дисциплина, имахме държавна сигурност, а сега живеете в условия на държавна НЕсигурност, по мое време милицията пази, но сега полицията ви гази, а този дето изпя НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ЗАКОН И КОНСТИТУЦИЯ скоро ще запее друга песен от ЕС и САЩ дали ще ви хареса ли, надали? Водете дела, събирайте документи, защото тази Диктатура дето идва ще пороби децата ви!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар