Бай Тошо: Социализмът се завраща

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Социализмът се завраща


Бай Тошо: Путин ще върне социализма в Европа
ай Тошо: Говорихте, че през социализма имаше режим на тока, вярно е, но сега ще има в цяла Европа. Говорехте, че през социализмът хората живееха по селата. Гледам младите дето си идват от Европа си купуват къщи по селата. Скоро всички ще искат да отидат на село да си произвеждат храната, защото другата няма да могат да си я купят.

Няма как, всички сме с Европа не виждам децата ви да ходят да учат в Русия или да работят там, но това ще се промени като гледам. Германия постигна нацистката мечта с мирни цели – пак ви поробиха с икономически вериги. Но като гледам Путин ще завърти кранчето и без Газ, Нефт, и ядрено гориво много неща ще се объркат в ЕС. Моделът на Социализма бе силно семейство със силни инстинкти за оцеляване.

Пак ще започнете да пълните мазите с храна след като Европа не може да ви изхрани. За това, че правителството не искаше да плаща в рубли ще платите огромна цена, но чисто човешка. Когато газта спре колко стъкларски заводи ще затворят, колко металообработващи компании, колко складове и хладилни помещения, всичко, цялата ви малка икономика ще се разпадне. Тогава как ще оцелявате?

Бай Тошо: Както съм ви учил на село с буркани. Дали Путин ще върне социализма в Европа не знам, но тези, които помнят какво е било ще предпочетат да изградят своят социализъм и да оцеляват с труд и сговор, с взаимопомощ. Само в един момент да не стане от Европейски съюз Евразийски съюз и да искате всички да имате газ, ток и горива и да пожертвате своята свобода. Играят си имперските сили играта за власт и доминат, а ние сме на кръстопътят. Нито онази Русия е същата, нито Европа се оказа същата и вие не сте същите. Прав беше Маркс, че социализма първо ще победи в най-развитата капиталистическа държава!

В Америка хората все повече издигат Социалистически лозунги без да са виждали социализъм. А в Русия все повече издигат капиталистически лозунги. Бай Тошо: Не знам нещо много се обърка света, но не забравяйте какво е казал цар Борис III: „Винаги с Германия, никога срещу Русия“! Твърди се, че той го казва на германския външен министър Йоахим фон Рибентроп… Днес Ви трябва премиер като Виктор Орбан, който да заяви това на Европа.

А не да казва, че Русия е една бензиностанция с ракети, да ракети, които са на един миг разстояние от кратерите наречени България. Социализмът не може да се върне или по начинът, който ние бяхме изградили, макар много да си мечтаят за нашият модел и да искат да създадат такава дисциплинирана демокрация, но можете да върнете хубавото от него.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар