Борис Анзов: Ако бъда избран за президент

в България/Новини


Ако бъда избран за президент бих работил за президентска република и тогава тежко и горко на всички, които бяха 30 години във властта. Защото те заслужават да бъдат в Белене, а откраднатото от тях да бъде конфискувано в полза на държавата.

България трябва да бъде аграрна страна, а тези политически затворници да изработват своите присъди на полето или в мините да чукат камъни за магистралите и да изкупуват греховете си към народа. Някога България изнасяше храни, а сега не можем да изхраним собственото си население и всичко се внася, защо, некадърни ли сме?

Ако аз бях президент бих възстановил икономиката, можем сами да си произвеждаме повечето неща, които внасяме и дори да изнасяме продукция. Българският народ заслужава справедливи доходи и всеки трябва да получи справедлива плата за трудът и си и делата си.

Атанас Стефанов, зам. председател на „Приятели на Русия и православен свят”: Освен икономически подем трябва да работим и за духовно въздигане на Българският народ.

От години градим мостове по които да прекарате интересите на България, да отстояваме българското и да градим една силна и свободна България. България трябва да има три основни приоритета:
1. Здрава и спокойна нация.
2. Умна и образована.
3. Богата и стабилна.

Трябва да работим за завръщането на Българите от чужбина у нас и да им създадем условия за нормален живот тук в България, работа и стабилни доходи, спокойствие в утрешният ден.

Атанас Стефанов, зам. председател на „Приятели на Русия и православен свят”: Освен икономически подем трябва да работим и за духовно въздигане на Българският народ.

Нека тези два милиона българи, които са в чужбина плащат данъци си у нас, работят за благополучие на България и нашата страна да върви по пътят на благоденствието.

Атанас Стефанов, зам. председател на „Приятели на Русия и православен свят”и Борис Анзов при Владимир Путин..

Бори Анзов: Мотото зад което трябва да застанем са думите на Гоце Делчев: ”Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование между народите”.

Вижте още от bultimes

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар