Проф. Минеков: България върви към абсолютен национален фалит

в България

Госпожата от Ирландия не е час (бел. ред. става въпрос за ирландската евродепутатка Клеър Дейли).

Никой не я е предупредил.

Може да ѝ намерят белязани пари в колата, кокаин по ръцете. Трябваше да бъде предупредена, за да не се изпуска по този начин за г-н Гешев“, това заяви проф. Велислав Минеков в предаването “ЕвроДикоФ“ по ТВ Евроком, като поводът за думите му е изслушването на новия главен прокурор на България Иван Гешев в Европейския парламент, където не всички евродепутати бяха благоразположени към него.

Професор Минеков коментира и посещението на премиера Борисов в САЩ, което бе в края на изминалия месец ноември: “За мен е много смешен опитът да се целуне с Тръмп, от което той дава заден и го побутва. Най-интересно е слизането по стълбите и почудата на самия Борисов “Какво правим на това поле“. Сам не можеше да разбере, какво е това посрещане. Цялото посрещане беше истински виц.

“Падишаха (бел. ред. визира премиера Борисов) много ясно обясни, че свободата на медиите съществува. Обаче стават ето такива чудеса като с Портних, които не излизат. Както и това, че тук яли, пили и се веселили, руски агенти, поотровили двама-трима, разходили се и до Франция. Това също не излиза. Защо срещата с “Репортери без граници“ не беше показана никъде? Защото беше резил. Вървим към абсолютен национален фалит. Най-бедни в цяла Европа, най-заглъхнали медии, най-необразовани“, заяви още професор Велислав Минеков.

Източник: Факти.бг

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*