СЪДБА ИЛИ НЕЩО ДРУГО

в България

СЪДБА ИЛИ НЕЩО ДРУГО Ужасяващото земетресение в Турция взе огромен брой жертви, разрушенията са потресаващи.

Бог да помага на пострадалите и близките им по-бързо и успешно да се справят с този тежък удар.

Странно е как това се случва точно в момента, когато от решенията на Турция до голяма степен зависи и развитието на войната в Украйна. Никога не съм вярвала в конспиративни теории, но вярвам в науката.

Дотолкова, че да знам, че за науката няма срамни разработки. Особено за военни цели.

Отдавна се говори за климатични оръжия. Дали ги има или не, ще се разбере след време.

Но са факт странни природни бедствия, особено в неудобни на САЩ държави.

Природата се влияе от физични закони, които донякъде могат да бъдат контролирани. Само разсъждавам колко странно това се случва точно сега.

Как би се отразило това на геополитическите процеси?

Безспорно Ердоган ще се погрижи първо за народа си, все пак не е български политик да мисли за чуждите.

Турция в момента е уязвима, докато не се справи с последствията от земетресението и не възстанови щетите и се погрижи за жертвите.

Не се и съмнявайте, че натиска върху нея в този период от страна на натовски и да си го кажем направо англоционистки нейни „партньори“ ще се засили неимоверно, за да промени позицията си по отношение на САЩ и Русия. А това е опасно.

Имам обосновано предположение, че в близката една седмица ще се случи събитие, което ще промени хода на войната в Украйна. Всички страни, замесени в конфликта /и това не са само Русия и Украйна/, ще трябва да заемат позиция и ще се пренаредят силите.

Само времето ще покаже какво ще се случи. Но пък случайности в геополитиката и политиката няма. Ако ги смятате за случайности, значи не сте добре осведомени.

Елена Гунчева-Гривова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар