Абе Слави, имало такъв народ!

в България

Абе Слави, имало такъв народ!


Слави Трифонов, виж Милица Антонова, а после попитай дали има такъв народ? Една Млада Българка, която е прославила България и ни кара да бъдем горди. Децата на България заслужават повече от нашето образование.

Ако нашите деца получат равен шанс доказват, че има такъв народ умен и борбен. Важна е средата, в която живеем. Нашата Демокрация и тази в чужбина. Милица Антонова е една горда Българка и доказва, че можем да реализираме мечтите си.

Всички ние имаме право на мечти, всички ние трябва да се борим за една демократична правова държава, в която всеки има права и задължения към обществото. За съжаление имаме задължения, но правата трябва сами да си ги извоюваме. Една прекрасна млада дама от Севлиево показва, че човек може да успее в чужбина и да бъде Българин за пример.

Думата, която е между мечтата и реализацията и е ДЕЙСТВИЕ, думата, която я прави Хунтата силна у нас е БЕЗДЕЙСТВИЕ! От нас зависи да покажем има ли такъв народ и такава държава или просто да се борим за род и родина, да се борим за мечтите си тук файда няма!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар