Мая Манолова: Властта ужасно я е страх от реален наказателен вот

в България

Мая Манолова: Властта ужасно я е страх от реален наказателен вот


Манолова: Властта ужасно я е страх от гласуване. Страх ги е от машинно гласуване, от гласуване по пощата, страх ги е от свободния, от наказателния вот на хората. Карантинираните лица не са лишени от права. Най-доброто решение е гласуване по пощата и така Българите в чужбина ще могат да гласуват.

Истината е, че това е един непочтен опит да се намали избирателната активност. Така твърдите партийни ядра ще подредят пак своите партии, а всички видяхме, че големият брой протестиращи бяха млади и образовани хора дошли си от чужбина като тези хора ще бъдат лишени да дадат своят вот. Истината е, че над 2 милиона българи са прокудени в чужбина от това правителство и властта ги е страх от техният вот, затова се ограничават на практика техните демократични права.

Това на практика е картелно споразумение между партиите участващи във властта и тези, които негласно ги поддържат. Избори постарому означават да игнорираме гласът на над 2 милиона недоволни от властта.

Те вече веднъж игнорираха над 1,2 милиона гласували на референдумът за да си получават партийна субсидия, но сега обаче властта се страхува от наказателен вот и затова обработват общественото мнение, че видите ли това или онова. Истината е, че властта ужасно я е страх, защото ще има ревизия след изборите.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар