Албена Белянова: Трябва да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции

в България

С прекратяването на проверката за скандалните записи на Борисов Специализираната прокуратура не остави съмнение, че е лесно, когато си прост.

Не бъдете сложни и няма да има кой да ви накаже!

Проверката е установила, че няма достатъчно данни, въз основа на които да се направи основателно предположение за извършено престъпление, и че не е установено проблемно поведение на Борисов, пише Фрог нюз

Понеже живеем в правова държава и всички сме равни пред закона, след 18.12.2020 г. вече не е проблем/ престъпление всеки български гражданин да:

вкарва държавни институции на някого „да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене…“

бъде предварително да информиран от съдебната власт за предстоящо повдигане на обвинения, в резултат на което някой „ще изгори“ и ще „го съсипят“

говори вулгаризми по отношение на европейски лидери и да „ги наеб*л с 200“

„изгаря“ опонентите си

нарича председателя на НС „проста кърджалийска пут*а“

Специализираната прокуратура разяснява, че „всякакъв друг вид отговорности се осъществяват при различни условия“. Предстоят избори. Съдбовни избори. Те са възможността за „сложните“ да създадат различни условия, при които на „простите+ няма да им е лесно и ще има кой да ги накаже.

„Рядко ще сте пред съдбовни избори. Развратът иде от малките компромиси и от ежедневността на злото. Ще маскирате страха си като разумност, алчността си – като предвидливост, а безчестието си – с изкусна аргументация“ ни каза Кристиан Таков.

Трябва да сме безкомпромисни. Трябва да (им) свалим маските. Трябва да направим нещо без аналог – да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции. За България.

Адв. Албена Белянова, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар