Ицо Хазарта: Идват избори, ще има за пържолки. Както е казал дежурният на смяна в Чернобил: “Всичко ще бъде наред“

в България

Безкомпромисно интервю на Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, тази сутрин в ефира на bTV.

Усещането обаче е като за пропиляна възможност.

Защото очевидно Ицо Хазарта имаше какво да каже – за обществения, политическия живот, управлението на здравната криза, а вместо това го питаха за пътуванията до Испания, детето което очаква, животът под карантина с две малки момичета… Интервюто беше светско. А трябваше да е съвсем различно.

Ироничен, саркастичен и откровен по свой собствен начин. В ефира на bTV бе седнал онзи Ицо Хазарта, възпял виреещата у нас шуробаджанащина и шишилогията у нас.

„На такива като мен им бе забранено да изпълняват своите занимания. Но аз съм щастлив, защото ми остана много време да бъда в големите търговски вериги, които за щастие са отворени и там всички можем да постигнем така желаната заедност“, посочи иронично Хазарта.

„През тия месеци имах дори време да чета книги. Това е сериозен порок в днешни дни“, подхвърли още шеговито рапърът.

„Научи ли гръцки“, попита Дана Любенова.

„Говоря си с един приятел грък и той ми казва: Знаеш ли, нашият народ си избра за министър-председател сина на предишния министър-председател. И аз му казвам: А знаеш ли, нашият народ си избра бодигарда на предишния ни министър-председател!“, пошегува Ицо Хазарта.

На въпрос за пътуването си до Испания, Христо Петров отговори:

„Чувал съм, че в Испания хората били по-глупави от нас. И реших да отида да проверя. Исках да разбера какво се случва с такива като мен – изпълнители, защото и там са затворени баровете и нощните заведения. Такива изпълнители там получават 80% от декларирания доход за предишната година – много глупаво от тяхна страна… Разбирам, че тук това не е изпълнено – имаме доста важни неща, които трябва да се случат. Имаме военни кораби, които трябва да се купят, администрацията и полицията трябва да си вдигнат заплатите и това е идеалната година за това. Нормално е такива като мен да останат на друг план. Интересно място е Испания“.

За финал рапърът заяви:

„Всички се надяваме на едно – да сме здрави. Искам да кажа на хората да не се притесняват, всичко ще е наред. Очертава се 15-16 км нова магистрала да има следващата година. Идват избори, ще им вдигнат и заплатките – ще има за пържолки, за това, за друго… Както е казал дежурният на смяна в Чернобил: “Всичко ще бъде наред“.

Източник: Фрог нюз

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар