Бай Тошо: Ако бях на власт ваксините щяха да са български!

в Бай Тошо/България


Ако аз бях на власт ваксините щяха да са български както сега ви нареждат от ЕС и Америка така по мое време Русия диктуваше какво да се случва в СИВ и какви политики да се следват в социологическите страни, но трябва да призная, че имахме и известна степен свобода да взимаме решения за планови политики в страната – какви заводи да строим и как да се развиваме. Именно затова и България бе толкова развита.

Та ако имаше такъв вирус по мое време всички щяха да са ваксинирани под строй с Българка ваксина, ако нямахме такава научна разработка по руски лиценз щяхме да направим, но щяхме за много кратки срокове да се справим с проблема. Няма ред в страната, цари хаос, а Борисов се чуди на кой господар да угоди.

Този, който служи на много господари не лоялен никой от тях и ЕС, и Америка, и руснаците, и дори Ердоган го знае това затова и краят на Борисов е близо. По мое време имахме силно развит фармацевтичен отрасъл, а сега и билки даже нямате!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар