На Шипка днеска е спокойно!

в България

На Шипка днеска е спокойно!


Ветрец люлее клоните вековни, а те нашепват, че преди 143 лета тук небето и земята в едно се слели на земята мъртви, а към небето на загиналите душите полетели! Души на храбри опълченци умрели с боен вик УРА!

Това са нашите деди рамо до рамо със своите братя славяни в името на Христа тук са спрели отоманските войски, които с кръвожадни ятагани и закривени гологани са нахлули в нашите земи да грабят и плячкосват, да налагат със сила и жестокост волята на падишаха и вярата на Аллаха!

На Шипка днеска е спокойно и мъх покрива кървавите ни скали! Паметници тук-там се извисяват да ни напомнят тези героични дни, в който Сюлейман паша крещял „ето я раята“, а Гурко смело повел войската на войните Христови, на братята славяни, на смелите солдати и опълченците на Шипка с камъни и дървье с телата на своите братя в едно са победили кучетата на халифата!

На Шипка днеска е спокойно, но да видим докога след като милиони вече са дошли! Дошли за да наложат Шериата по Европейските земи! Не с меч, а с атентати, не с викове за раята, а с пръст към небесата в името пак на тоз дето го зоват Аллах!

А Ердоган, приятел на Борисов, пропуска и към нашите земи, но за това никой вече не говори, никой не тъжи. Правителството ни нехае, не вижда ли или не знае, че туй е тиха окупация на не една нация и след като зад портите се скрили терористи, джихадисти и всякакви обучени войни на Аллаха нима това не е заплаха? На Шипка вече е спокойно, но чини ми се да греша, че ще има много шипченски дела и тук, и по света! Нека не забравяме дедите наши как всяка педя с кръв са напоили, но не са отстъпили и камък от земите наши на никой друг народ и глава не са склонили!

Защо Борисов не позволи на Шипка духовниците наши молебен да обслужат за упокой и мир на душите като на Ердоган да угоди и да се подиграе с паметта на нашите деди? Ние помним делата Ви герои наши, помним и не ще забравим вашата саможертва! Забравим ли историята свята ще платим и ние с кръв цената, но ще бъде по-сурова и за нас, и за децата!

Време е за освобождение и за национализация на всяка концесия и всичко Българско и родно! Това е безпардонно, родината ни мила някой да продава и за по 100 години да раздава! Време е да изхвърлим мутрите от властта и слугата-приятелят на Ердоган Борисов! Време е за национално обединение в името на националното спасение!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар