Бай Тошо: Мамицата Ви, затривате народа!

в Бай Тошо/България


Затривате народа през болниците, елементарни отношения няма, няма и лекарска съвест, няма и капка лечение, а изписват се едни пари другото е рекет за внимание! Ако си платиш ще ти обърнат внимание, ако не – да мреш по-добре. Няма здравеопазване!

Има, ако се опазиш от лекарите. По мое време лекарите се кълняха и даваха обед да служат на хората безплатно, а днес търгуват с органи и съдби. Мамицата Ви, затривате народа и за вас санкция няма и глоба, а хората възмездие искат и ще го получат!

По мое време, времето на Бай Тошо, хората ходиха на санаториуми построени на планината и морето да се лекуват с минерална вода и кал, да се киснат в басейни и за профилактика здравето им да укрепва, защото искахме хората да са здрави не болни, но днес ги тровите и избивате като непотребни вещи ги захвърляте в мизерни болници – търговски дружества.

Българският народ догасва като изгоряла свещ и за това са виновни и бялата мафия! Заради нея измирате, но преди това ще ограбят вас и вашите близки с фалшиви лекарства и симулиране на лечения ще ограбят и държавата през здравната каса докато позволяват това ще се случва!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар