Манолова: Умират хора заради МЗ

в България

Манолова: Умират хора заради МЗ


Умират хора в страната заради МЗ, лошо управление на човешкият ресурс, наливат се пари в бялата мафия, а за кадри пари няма!

Случаят в Разград с гибелта на 21-годишната родилка е показателен как не работи здравната система. Хората бедстват, а когато някой се разболее няма лекар, който да го прегледа. Стойте си по домовете и чакайте да дойде бърза помощ, ако дойде, защото физическата им възможност е ограничена. Какво стана с онези парамедици, който Бойко обяви гръмко преди няколко години?

Да ви кажа, ами загубиха по една-две години от студентското си следване и специалността им бе закрита. Днес така нужни на здравното министерство са тези млади хора.

Когато паднат големите снегове и в малките населени места хората наистина бедстват как могат да получат здравна помощ? Нима вече грижата за гражданите не е приоритет на правителството, нима държавата за пореден път абдикира от своите задължения, а този път за нашият живот става дума? Умират хора заради МЗ и премиера, защото той създаде този хаос в страната ни! Хора пазете се и бъдете здрави!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар