Бай Тошо: Наричахте Комунизма Диктатура, сега какво е?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Наричахте Комунизма Диктатура, сега какво е?


Аз Бай Тошо построих лагери за превъзпитани на тези, които бяха неудобни на властта, а истина сега е, че ги разстрелвате без съд и присъда. Над 150 неразкрити убийства по времето когато Бойко Борисов бе главен секретар на МВР. Сега когато Той управлява държавата колко ли са убитите по икономически и не политически причини?

По мое време имаше ред и дисциплина, тя не се е самоизградила, наложили сме мерки и норми за обществото, които да са в угода на населението, а върхушката също бе следена и контролирана, но сега кой следи и контролира управляващите? По мое време имаше строги правила, а милицията бе в услуга на властта до толкова до колкото да ви брани от врагове на народа отвътре и отвън. През границите и пиле не можеше да прехвръкне, всичко се следеше и охраняваше.

Сега Полицията брани само властта и мафията и почти ежедневно е изправяна срещу народа. По мое време корупцията бе на ниски нива и всеки тук рушвет да си набави някой дефицитна стока, а сега е по високите етажи на властта и се граби от народа да се дава на богатите. Имаше работническа класа и икономиката бе в растеж както казвахме планова икономика сега нямате икономика и план нямате.

Нямаше свобода на словото, така е, а сега като има да не на Борисов да му пука – псувате го на всеослушание, а той с 300 ви еб… и не му пука, защото е концентрирал цялата власт в себе си. Бай Тошо бил диктатор казвате, а сега Борисов какъв е? Ало демократите, нали се борихте срещу Диктатурата, сега що не го сваляте, а с него управлявате?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар