Бай Тошо: Не лидерите ви управляват, а Вие тях!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Не лидерите ви управляват, а Вие тях!

Бай Тошо: Не лидерите ви управляват, а Вие тях!

Силата на четвъртата власт е голяма, но трябва и лична воля, и просветление на социалните общности. И колкото и да се променят стандартите на общността природата също е променя.

Бай Тошо: На това аз казвам „колективна промяна“!

Промяна в колективния разум Намаляване на емисиите на въглероден двуокис и ако в Индонезия изгарят тропически гори за да правят палмово масло заради търсенето му то ние, ако спрем да купуваме продукти съдържащи палмово масло, няма да имаме нужда от него. Самите политици могат да сложат високи такси и данъци на такива продукти така цената им ще скочи и те няма да бъдат конкурентни и ще спрат да бъдат купувани, ще спрат и да бъдат произвеждани и така няма да се унищожават вековни гори. Слънчевата енергия и тази от вятъра може да бъде достатъчна. Автомобилите да бъдат електрически и така ще се спре глобалното затопляне след като се намали отделянето на въглероден двуокис, но алчността на корпорациите е толкова голяма, че те няма да затворят заводите и по-лесно е да убият милиарди хора, които вдишват кислород и издишват въглероден двуокис, по-лесно е да запалят милиони декари с гори вместо да засеят милиони дървета. Социална отговорност във всеки един от нас, това трябва. Лидерите, които задават посоката на живот и водят вас, всъщност са водени от вас!

Аз познавам медиите и знам, че промяната на общественото внимание води до промяна на средата и когато лидерите = политиците виждат, че хората говорят за нещо добро за планетата, когато хората искат нещо добро за планетата обаче то не е добро за някоя друга корпорация, която дава пари на лидерите за тяхната политическа кампания, лидерите ще вземат страната на хората и не защото са загрижени толкова за планетата, а са загрижени за себе си и не искат да загубят гласове. Затова социалните мрежи са сила днес, която все повече хора са всеки ден във виртуалният свят, невиждайки как умира реалният, но тези хора могат да използват виртуалният за да променят реалният колективните нагласи, колективният разум и колективната мисъл са тези, които командват не вашите лидери . От нас зависи как ще живея бъдещите поколения и дали децата ви ще видят сняг.

Гласувайте за лидери, които ще спрат добивът на изкопаеми горива. Консумирайте разумно продукти, които са био и са произведени без палмово масло, оцветители и Е-та, които се произвеждат от петрол. Не замърсявайте природата, не ползвайте найлонови продукти. По мое време всеки имаше торбичка за пазаруване от плат или мрежи такива.

Използвайте водата разумно и водопреносната мрежа трябва да бъде ремонтирана . Защото водата е най-важна за всеки един от нас, без нея никой не може, пристрастени сме към нея от първата глътка до последната.

Бай Тошо: Не лидерите управляват Вас! Вие ги управлявате, направете го!

Виж повече на Бултаймс Инфо

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар