Бай Тошо: Не с бюлетини, с тояги можете да смените властта

в Бай Тошо/България


Бай Тошо: С изнудване и заплахи по малките населени места бранят кметове на ГЕРБ своите заплати. От къща на къща, от дом на дом обикалят кметове и кметици и със заплахи и принуда казват да се гласува за техните кандидати за депутати. Другаде с хранителни продукти уж, че станали добри с блага дума и с политически уйдурми. Трети пък обещавали столевка.

И така и МВР се включи в тази политическа игра. Който много хули властта се привиква за предупреждение. На кой му спрели тока, на друг водата, такава е играта. Някой пък не ще гласуват, щото няма да им позволят на работа били и сменници нямали дори. Други пък работодатели привикват колектива и им казват „право Куме в очите” или гласувате за ГЕРБ, или работа и вие търсете.

Защото иначе завода ще фалира. НАП и НОИ, Данъчни и всички вразумяват някой нейде, а от ДАНС направили отряд, който да следи за купуване и продаване на гласове. Премиера е в кампания с джипката е из страната, но кой плаща и горивото и кога работи все неясноти за които ще плащаме ние. Бизнес няма, а мерките 60 на 40 още не са им ги привели чакат помощ от страната, но и намекът е да мируват и за ГЕРБ всички да гласуват инак няма да има пари.

И така идват избори в гетата са строени с тетрадки и тефтери чакат своите петдесетолевки като на места ще са столевки, защото залогът е голям, ако загубят Бойко в затвора няма да е сам. И така другарки и другари три милиона вече близо са в чужбина, а там секциите намаляват, защото да не се гласува всеки един от тях правителството псува, защото заради тях са там прокудени от своята родина мила да се скитат немили-недраги.

Еми да вземат да се втурнат и да хванат тояги само така властта ще се смени! Ние на времето не сме правили референдум, а другарски дружини и така вземахме властта, защото власт не се дава, а тя се взима и винаги е по кръв или по наследство, или с пролята кръв. Бай Тошо: Не с бюлетини, с тояги само можете да изгоните хунтата узурпирала лостовете на властта, лостове, който преди избори се превръщат в бухалки.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар