Бай Тошо: Помнете, те не се продават за жълти стотинки?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Помнете, те не се продават за жълти стотинки?


Бай Тошо: Защо няма заловени американски шпиони? Броят на продажната сган расте с всяка година. Всички така наречени соросоиди, които получават така наречените грандове, са шпиони на чужда страна от където идва финансирането на антибългарската им дейност. Има и такива, които работят безплатно – тези дето са кандидатствали за виза като те и от майките си биха се отрекли на практика са го направили даже щом изоставят семействата си за да отидат в Америка. Над 10 000 НПО-та у нас на кого служат и кой ги финансира?

По неофициални данни в България има над 50 000 американски граждани, но не да си живеят на морето като Руснаците, а с друга цел . САЩ имат военни бази у нас, които да гарантират техните интереси, а именно добиват на хиляди тонове злато у нас и контрол на търговските пътища заради стратегическото разположение на България.

САЩ се изживяват като световни корумпирани полицаи, а нашите политици се държат като послушни бандити, които крадат за да плащат на полицаите, които ги пазят. Американската посланичка каза, че България е доказала, че може да се грижи за суверенитета си. Граници без митничари през които преминаха милиони мигранти, това ли е отбраната на България днес? По мое време пиле не можеше да влезе камо ли някой да излезе от страната като имахме 100 000 боеспособна армия. Днес каква армия имате?

Защо Американците не ви подаряват оръжие и техника, а да продават ви го и кой знае какви комисионни е прибрал войводата за да стане от македонофил в американофил? Нашите национални предатели пак се заклеха във вярност на САЩ за нов мандат! Днес е модерно да плюеш по Русия, да хулиш Комунизма и да тровиш народът си иначе няма да успееш в личен план.

Едно трябва да знаят американците, че доверие на предател не можеш да имаш днес – предават за теб, а утре ще предават теб! Славков навремето каза, че Бойко Борисов снася на американците, защо нямаше шпионски скандал тогава?
Бай Тошо: Помнете, те не се продават за жълти стотинки, те продават вас и родината ви за жълти стотинки?

Бай Тошо: Ще повярвам в България когато арестуват Американски шпионин и когато осъдят политик.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар