Бай Тошо: Като дойдат черните Волги що нямаше шпиони у нас?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Като дойдат черните Волги що нямаше шпиони у нас?

Бай Тошо: По мое време от ДС караха черни Волги и бяха олицетворение на държавността и закона. ДС работиха тихо и дискретно, не даваха брифинги да се подмазват на Русия и не публикуваха подробности в медиите. Имало е опити за шпиониране у нас, но веднага са били локализирани и неутрализирани, а някой да знаеше за това?

Според мен този шпионски скандал има няколко цели: Първо – да се подмажат на Американците след като двама Американски сенатори се изказаха срещу Българското правителство. Второ – предизборно да приковат фокусът на внимание на обществото извън истинските проблеми. На трето място – да се подмажат и на Европа за да получат поредните индулгенции за нов мандат. И на четвърто място, но не последно да разделят обществото на русофили и русофоби, защото етническата тема вече не е актуална предизборно.

Скъпи другарки и другари, какви изводи можем да си направим? На първо място прокуратурата, ДАНС и ВКР заедно с медиите втълпяват на обществото този скандал с маркетингови методи и понятия. Второ и да има или няма шпиони сега след показното блокиране на София всички действащи шпиони ще се покрият. Трето – показаха какви методи на следене и прийоми използват в работа си, което на практика ще информира останалите как и от какво да се пазят.

Четвърто – уж има подривна дейност, а жената отива в Руското посолство през официалният главен вход. Нали оперативната група са действали в строга конспиративна обстановка, а това звучи обидно дори камо ли правдоподобно. Пето – изнасят се СРС-та в медиите, което е противозаконно и с тях целят обработване на обществото, но тези изречения са извадени от целият контекст на разговорите.

Шесто – дали е корумпирана нашата прокуратура е видно и от този случай някой е предупредил въпросното лице и той се опитал да се укрие! Факт! Показателно е, че и министърът на отбраната не е за този пост щом под носът му става нещо такова? Можем много да говорим по темата, но по мое време такива неща нямаше да се случат, защото всеки служил в страната бе дал клетва да я пази от врагове отвън и отвътре. Сега враговете на България открито казват „от Брюксел казаха така и така“ и изповядват антибългарски политики и за тях няма наказания, няма и кой да ги арестува за геноцидът, който извършват.

По мое време само да каже някой нещо против държавата и идваха черните Волги и бой докато си каже и майчиното мляко, но имаше ред и дисциплина и всичко бе единствено в интересите на Народна Република България, а днес виждаме чуждопоклонничество, слагачество и слугуване на чуждите интереси за сметка на Българските и на народът ни. Ех, ако съм аз на власт идват черните Волги и бой и който оцелее в Белене и Скравена да чука камъни за нови магистрали!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар