Васил Божков между дявола и Бога

в България


Васил Божков между дявола и Бога. Когато съдбата те постави да избираш моят избор е да се боря срещу сатанистите, срещу тези, които съсипват страната ни по заповед отвън! Срещу хунтата узурпирала властта и обслужваща сатанински цели и идеали. Колко кръвен данък трябва да плати народът ни, колко от децата ни са прокудени в чужбина? А колко от тях могат да се реализират в България?

Колко са пенсионерите, които взимат достойни пенсии, с които да си подсигурят спокоен и нормален живот? Колко от вас получават справедливо възнаграждение за трудът си? Аз бях най-големият данъкоплатец, един от най-големите работодатели и какво направиха с мен? Рекет и грабеж, но и аз се превърнах в най-голямото послание за бизнеса и всички в страната щом на мен могат да посегнат значи всеки могат да смажат. Но днес както се казва в библията „падналият ще се въздигне“ и аз се изправям, изправете се и вие с мен заедно няма кой да ни спре! Живот между дявола не е трагедия, а функция на едно бездействие, функция на пасивност.

Изправете се, отворете съзнанието си и умът си. Послушате сърцето си, то знае кое е най-добре за вас. Всеки път когато си затваряме очите, когато виждаме нечия несправедливост, всеки път когато не подаваме ръка на някой паднал, а се обръщаме учим себе си да бъдем пасивни, учим себе си да бъдем безлични и убиваме малко по-малко човешкото у нас. Аз се пробудих и видях грешките си!

Пробудете се и вие, защото само заедно можем да победим сатаната, която повярвайте ми влиза през джобът на всеки от нас. Всеки сам решава дали да се бори с дявола или с Бога в себе си, но аз за себе си направих избор и той се нарича „Българско лято”!

Ако си с мен избери номер 15 за гражданска платформа „Българско лято“! Изборът е ясен – между дявола и Бога!

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар