Затварят Женския пазар в София

в Новини

СДВР затваря Женския пазар в София след консултация със Столична община заради неспазване на противоепидемичните мерки там, съобщи БНР. В района има засилено полицейско присъствие.

Ще бъдат преустановени абсолютно всички търговски дейности в района на пазара. Днес пред входа на тържището се изви огромна опашка и въпреки че повечето хора са с маски, дистанцията от два метра не се спазва. Въпреки въведените ограничения посетителите са стотици.

Според продавачите въведеният режим представлява по-голяма опасност за хората, тъй като на опашката не се спазва нужната дистанция. "Масите са празни, няма хора, а хората се мъчат и чакат. А утре, като завали дъжд, какво ще правят. По-опасно, отколкото вътре. Вътре се спазва дистанция, но навънка не се спазва", споделят очевидци, цитирани от националното радио.

Опашки има не само в заградената зона, но и пред повечето магазини около пазара.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар