Караянчева: Вече три години Радев говори на едро, той излиза казва нещо и се прибира

в България

Председателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева разкритикува остро държавния глава Румен Радев.

„Радев се изказва на едро, но да стоиш на „Дондуков“ и да живееш в „Бояна“ не те прави президент“, заяви тя в сутрешния блок на БНТ.

„Нямаме политически противници, имаме опоненти“, размишлява председателят на парамента.

По думите ѝ президентът е обединител на нацията и не бива да бъде толкова остър политически, но това е негов избор. Според нея президентът няма нито едно конкретно нещо изкарано, в което има нередност.

Когато говорим за мутри, когато говорим на едро, а той вече три години говори на едро, той излиза казва нещо и се прибира. Използва исторически събития и чествания, за да говори своите политически и партизански речи. Да търсиш политическа изява на 3 март, сега на 22 август, когато беше, преди това на 19 февруари. Всичко това, което се случва в момента е много притеснително“, каза още Караянчева.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар