Когато Слави искаше Ферарита не знаеше за джипките на премиера

в България

Когато Слави искаше Ферарита не знаеше за джипките на премиера


Когато Слави Трифонов изпя песента „Едно Ферари с цвят червен“ не подозираше, че магистралите ще са с такова качество, че дори Бойко Борисов ще ги инспектира с джип. Настанаха такива времена, че не са за Ферарита и гаджета с бронзов тен. Истината е, че няма такъв номер, моля проверете отново. Няма пътища, няма радост в очите, а мечтите са губене на време, остана оцеляването на всеки и нещата са на живот и смърт.

Няма с кого да се порадваш в този живот, управляващите само чакат някой с един милион в зелено и едно червено Ферари за да ограбят данъчни, НОИ, ДАНС и ГДБОП ще намерят те как да го смажат и ограбят. Днес да си жив и здрав Слави е по-добре от червено Ферари и като гледаме хуманитарната криза да имаш линейка е по-престижно от Ферари.

Имаш пари, имаш Ферари, но няма лекари, няма лекарства, няма линейки, няма кой да ти помогне, ако имаш номера на Господ Бог позвъни му и го помоли държавата да се управлява, а не премиерът джип да кара докато народът измира благодарение на техните мерки и фалшива стабилност.

Хайде бе Слави, обади се на Господ Бог и го помоли да изхвърли боклука от властта, молим те остави Ферарито, то няма къде да го караш у нас, път няма, а народът и той е в безпътица!

Вижте още от bultimes

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар