Мая Манолова след джипката на премиера

в България

Мая Манолова след джипката на премиера


След джипката на премиера Мая Манолова описа актуалното състояние в страната към момента. Проблемите произтичащи от властта и проблемите касаещи хората свързани с Ковид.

Манолова не спира и доста настойчиво апелира към Премиера за оттегляне на закона за ВИК сектора, защото той не е в услуга на обществото и защитава само интересите на ВИК сектора и техните служители. Има поговорка, че „кучетата си лаят, а кервана си върви“.

Но има и поговорка, че „село без кучета няма“ именно Мая Манолова обикаля страната и реално разговаря с хората за техните проблеми. Тези проблеми реално ги обявява на властта, но Борисов си кара джипката и не слиза при хората. Снима се със всякакви трактористи, фадромисти и строители, но не отива там където има проблеми, защото той не решава проблемите, а той ги финансира.

Манолова ясно и категорично назовава проблемите на хората, алармира и за проблемите с лекарствата и лечението на хората в нужда, но дали обаче на Борисов му пука? След джипката на премиера България ще влезе в друга ера, дотогава който издържи, а на изборите помисли си ти!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар