Мая Манолова: Бедственото положение в Бургас

в България

Мая Манолова: Бедственото положение в Бургас


Вижте какво алармира Мая Манолова на стената си:
Бедственото положение в Бургас заради водната криза не било за Бургас, а само за 2 села.
Не се плаши, народе. Бедствие няма и вода няма, а управляващите пак ще си крадат.

Единствената цел на обявяване на бедствено положение беше, за да се избегнат процедурите за обществени поръчки и контрол на средствата. С обявяването на бедствие за две села по пътя на тръбопровода, отново всичко им е точно.

И вода няма. И то не само в „Камчия“, но и в алтернативните язовири „Ахелой“ и „Порой“, които трябва да спасят положението. Бяхме там, видяхме.

Тук целта е да се прикрие хронично некадърното управление на водната ни система. Както те си знаят: 💸с милиони за строителство, не с по-разумно управление, не със спиране на нелегалното източване, кражбите от ВЕЦ-овете или обезлесяването.
Един празен язовир доведе до един министър в затвора. Но при 3 празни язовира за няколко години кой трябва да отиде в затвора?

И докато правителството Ви занимава с кризисен ПИ АР на Борисов мая Манолова сред хората в Бургаско на терен до проблемите.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар