Мая Манолова: Нека депутатите взимат по 480 лв.

в България

Мая Манолова: Нека депутатите взимат по 480 лв.


Нека депутатите взимат по 480 лв., сподели в ефир Мая Манолова. Ако „заедно“, властта и народът, ще налагаме мерките за справяне с кризата, то тогава и тежестта да я понасяме заедно.

Нека и депутатите да получават по 480 лв. на месец и партиите да се откажат от субсидиите си, докато трае кризата. Има разделение на властимащи и народ – санкции, затягане на колани и ограничителни мерки за хората, а за тези във властта коледни бонуси, вдигане на заплати и харчене на партийна субсидия. Политиците не показват и капка солидарност към своите избиратели. Поне малко съпричастност да имаше, а те си гласуват увеличение на заплатите, а властта намира методи да раздава народната пара на своите послушници в държавната администрация.

Това разделение на ние и те се вижда най-добре по времето на криза – избрани от народа да му служат, служат само и единствено на мафията узурпирала властта, а хората са поставени във физическа и психическа невъзможност да оцеляват.

Трябва да се сложи край на това разделение и веднъж завинаги избраните от народа да работят за този народ в противен случай да си отиват и да подават оставка незабавно!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар