Слави Трифонов в десният фронт

в България

Слави Трифонов в десният фронт


Слави Трифонов в десният фронт заедно с Мая Манолова и структурите на генерал Атанасов! Накратко казано Слави Трифонов винаги е бил десен от свалянето на режима на Тодор Живков и студентските протести, той винаги е седял в дясната половина на политическият спектър у нас. Тази негова негласна коалиция не изненадва никой в момента.

Като добавим и развоят на събитията в САЩ още повече се изяснява картинката на идващите и отиващите си в България. На практика Бойко Борисов е критикуван от Слави Трифонов, но Борисов води война с Румен Радев, а не със Слави.

Дали Борисов подценява ролята и влиянието на Слави Трифонов? Но със сигурност рейтингът на Слави е висок и се нарежда на трето място. В момента Слави Трифонов не гради усилено структури в страната докато Мая Манолова всеки ден е от град в град, а „Да, България!“ някак си се прикачи по презумпция като видите ли ние сме автентично десни и дясната позиция на Слави Трифонов, която е негово верую от създаването на Демокрацията у нас си остава негова непоклатима принципна позиция.

Само Човек с верни идеали държи на позицията и сега борбата срещу един диктатор се превърна в борба с друг диктатор, а Слави остава верен на идеалите си в борбата с диктаторите. Ще подкрепите ли формат Слави Трифонов и Мая Манолова с десните и трябва ли и Румен Радев да участва в този формат в ролята си на Президент?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар