Мая Манолова: Топлофикация тероризъм преди Коледа с 70% по-високи сметки!

в България

Мая Манолова: Топлофикация тероризъм преди Коледа с 70% по-високи сметки!


Мая Манолова: Топлофикационен тероризъм преди Коледа със 70% по-високи сметки от миналогодишните при 50% по-евтин газ. Всичко това се случва в България със съдействието на министерството на енергетиката и благословията на Бойко Методиев Борисов. Борисов да нареди на Фандъкова да наложи мораториум за плащането на сметките за Ноември и Декември.

Това е терор, който се налага над хората. Това столично дружество рекетира хората. КЕВР да извърши законовото си правомощие да намали цената на парното. Мая Манолова: Настояваме министърът на енергетиката да направи проверка на сметките за парното и през това време докато трае проверката да не се плащат сметки.

Това, което трябва да се случи е пълна ревизия на топлофикация. Трябва да бъдат проверени и топлините счетоводители защо гражданите са ощетени? Хората искат оставка на Бойко Борисов и Теменужка Петкова. Енергийната мафия е завзела енергийният сектор, а мафията трябва да си отиде!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар