Мистериозно огнено кълбо падна в САЩ

в Свят

Мистериозно огнено кълбо падна в щата Орегон. Федералната авиационна администрация не е съобщила за самолетни катастрофи в района, а Американското метеорно общество и НАСА също не са коментирали възможния произход на странния обект.

Огнената следа в небето е забелязана от местен жител в четвъртък вечерта и първоначално е била докладвана на Службата на шерифа на окръг Полк като падащ самолет, предаде Нова телевизия.

"След пристигането на 911 успяхме да вземем хеликоптер в района (тъй като е доста отдалечен) и те не видяха нищо притеснително. Нямаше съобщения и за свалени самолети. Наистина вярваме, че това е метеор. Скоро имаше рядко срещан метеоритен дъжд и в нашия район", каза шефът Марк Гартън. Междувременно местните власти продължават да търсят мистериозния обект в района.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар