Отец Стоян Божурин отслужи панахида на връх Шипка!

в България

На връх трети март на най-святото място в българската история на върхът Шипка където бе изкована свободата на България и пролята кръвта на българските опълченци и руските солдати отец Стоян Божурин и иподякона Атанас Стефанов отслужиха панахида в памет на всички братя и сестри българи и руснаци дали животът си за освобождението на България!

Вечная памет и пожелания за здраве на нашият президент Румен Радев и поднасяне на много венци и цветя с пламенни речи и думи разкъсващи душата ни премина този ден.

Докато има православие ще я има и България

И нека да помним подвигът, нека да пребъде този най-свят празник докато е жива родовата памет ние ще помним какво е направила Матушка Русия за нас, казва Атанас Стефанов – зам. председател на „Приятели на Русия и православен свят“. Историческата памет е тази, която сме длъжни да предадем на идните поколения, а вярата в Бог и Русия е тази, която ни е спасила от 500 години робство!

И докато Народният свещеник Стоян Божурин  благослови президента Румен Радев, насъбралите се хора“благословиха“ Бойко Борисов.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар