Покрусен баща сподели мъката си: Младенчо вече е звездичка на небето!

в България

Покрусен баща сподели мъката си: Младенчо вече е звездичка на небето! Синът ми се бори до последно, но силичките му го напуснаха, сподели покрусеният баща

Младенчо от Варна е починал на 8 години, днес в 17:00 часа, в частна клиника в София, след като почти месец е било интубирано. Това съобщи неговият баща Младен Алексиев, предава „Петел“.

Синът ми се бори до последно, но силичките му го напуснаха. Ще искаме аутопсия, за да разберем от какво си е отишъл, допълни бащата.

През последните шест години родителите на Младенчо направиха всичко възможно, за да го излекуват след поставената тежка диагноза, а съдбата на детето се превърна и в кауза на много варненци и българи, които подкрепяха семейството в тежката им битка. Младенчо претърпя сложни интервенции у нас и в чужбина, и макар че имаше известно подобрение в състоянието му, лекарите не успяха да го спасят.

Припомняме, че Младенчо се ражда напълно нормално и здраво дете. Развива се добре, прохожда на време и започва да изговаря своите първите думички, докато един ден, когато става на годинка и половина, му се поставя поредната ваксина Пентаксим в крачето.

Малко след това започват проблемите на детето, започват да му се изкривяват крачетата, започва да не може да стъпва и скоро след това спира да се храни и говори. Междувременно му е направена операция, която допълнително влошава състоянието му.

Семейството е съкрушено. Последвали са множество прегледи и консултации със специалисти, като заключението е, че Младенчо е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия.

Родителите на Младенчо благодарят на всички, които през тези шестте години им помагаха и им даваха вяра и кураж.

Баща му съобщи още, че 8-годишният Младен Алексиев ще бъде погребан в родното село на неговата майка Галата, Тетевенско.

Нека малката душичка да почива в мир!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар