Путин каза каква е националната идея на Русия

в Свят

Националната идея на Русия е патриотизмът. Това заяви руският президент Владимир Путин на фона на коронавирусната пандемия, която е сериозно предизвикателство за страната, включително в икономически план.

Националната идея на Русия е патриотизмът, но той трябва да бъде насочен към развитието на страната. Патриотизмът не трябва да е лъжлив, посочи държавният глава на Руската федерация.

Според Путин патриотизмът означава да се отдадеш на развитието на страната, на нейния напредък. „Но това не означава, че трябва да се вкопчваме в героичното си минало, а трябва да гледаме напред – към нашето не по-малко героично бъдеще”, каза президентът, цитиран от ТАСС.

Путин смята, че това е „ключът към успеха” на Русия. През декември 2019 година Владимир Путин говори за темата патриотизъм по време на годишната си пресконференция. Тогава той каза, че патриотизмът е единствената възможна идеология на модерното демократично общество.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар