Развитието на „Икономическа зона София-Божурище“

в Новини

„Национална компания индустриални зони“ ЕАД проведе през септември традиционната си среща с инвеститори, избрали да реализират своите бизнес планове в „Икономическа зона София-Божурище“, съобщиха от пресцентъра на НКИЗ.

Изпълнителният директор на дружеството Антоанета Барес обсъди с тях възможностите за развитието на индустриалния парк. Инвеститорите от своя страна обмениха информация за реализирането на своите бизнес намерения. По време на срещата Барес заяви подкрепата на НКИЗ към инвеститорите във всеки един етап от реализацията на проектите им.

„Икономическа зона София-Божурище“, която се намира в близост до София, е приоритетен проект на НКИЗ. Тя е с площ над 3 млн. кв. м и предлага терени с изградена инфраструктура с възможности за електрозахранване, водоснабдяване, битова и дъждовна канализация, газификация, оптика. На територията на индустриалния парк развиват своята дейност 35 компании.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар