Слави Трифонов: България е мафиотска държава

в България

Слави Трифонов: България е мафиотска държава


Слави Трифонов: Cпециализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма да ви го цитирам. Ако имате търпение и не се притеснявате, че ще се почувствате нехигиенично, можете да го прочетете в сайта на прокуратурата. Вярвам, че никой от нас не очаквал друго в тази безсрамна държавна администрация с тази безсрамна прокуратура. Едва ли някой нормален човек е очаквал нещо различно.

Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава.
Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля.

Слави Трифонов: България е мафиотска държава Ние ще добавим, че слогана „Вън мутрите от властта“ не е случаен – мутри управляват страната ни… А когато бандити и прокуратура е в едно нищо не ни очаква добро като всеки може да бъде арестуван, ограбен, рекетиран и всяка проверка ще бъде като тази – виновен няма, а виновен си, че си се родил в тази държава!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар