Слави Трифонов: Пред дядо Мраз не съм натъртил Снежанка!

в България

Слави Трифонов пусна видео с дядо Мраз.

Дядо Мраз май е обърнал резбата! Слави Трифонов пусна видео с дядо Мраз.

Дядо Мраз бе пиян, но това е начинът на екипът му да се пошегуват с него. Надяваме се видеото да ви е харесало. Някога децата вярваха в дядо Мраз, но когато дойде дядо Коледа всички разбрахме, че живеем в една голяма лъжа. Вече и празниците няма да са същите, а мерките ограничителни ограничиха и детските желания.

Бедността пък ограничи възможностите на родителите да закупуват подаръци, а дядо Коледа дали ще бъде допуснат през митницата без PCR тест? Колко митници и колко теста има да прави, дали ще се справи?

Изобщо светът се преобърна наопаки, а ние защо не променим нашият свят и не напишем писмо на дядо Коледа да свали правителството и Борисов да подаде оставка или ще гледаме скечове по телевизията докато Борисов си вее байрака? Хора, всичко е лъжа дори и митът, че Слави Трифонов е натъртил Снежанка, а сега стана ясно, че и дядо Мраз е обърнал резбата по Европейски. Добре, че е сме свикнали да живеем в лъжа, нали?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар