Слави Трифонов ще каже тежката си дума последен!

в България

Слави Трифонов ще каже тежката си дума последен!


По всичко личи, че Слави Трифонов изчаква всички хубаво да се наговорят и накрая ще каже тежката си дума. В страната са изградени местни структури на партията му и се подготвят за избори, но истинската подкрепа за Слави ще дойде от чужбина като там са над 2 милиона млади Българи отраснали с неговите песни, отраснали далеч от родината си, защото тук за тях живот няма.

Слави не прави излишни коментари и не прави гафове дори не говори излишно, а показва доброто и критикува лошото, но някак си внимава да не влезе в скандал, макар да знае, че скандалът продава, той е прецизен в изказа си.

Подценяват го, но ми се струва, че накрая ще каже тежката си дума и ще изненада политическото статукво това, че не е агресивен, не го прави слаб играч, а напротив – мъдър е. Вие как мислите дали Слави Трифонов ще съумее да направи голяма социална ангажираност на своят политически проект както на референдумът?
Ще съумее ли да мобилизира онези два милиона Българи в чужбина или не?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар