Тръмп към иранския аятолах: Внимавай!

в Свят

Американският президент Доналд Тръмп призова върховния лидер на Иран аятолах Али Хаменей да внимава с езика си след вчерашната проповед, в която отправи критики срещу американците.

"Така нареченият "върховен лидер" на Иран, който не е толкова върховен в последно време, каза някои злобни неща за Съединените щати и Европа. Тяхната икономика се срива и народът им страда. Той трябва много внимателно да си мери приказките", написа Тръмп в Туитър.

Във вчерашната проповед Али Хаменей нарече европейците "лакеи" на САЩ. Той разкритикува "американските клоуни", които лъжат най-порочно по думите му. Неговата проповед бе прекъсвана от лозунги "Смърт на Америка" и "Смърт на Израел", скандирани от множеството, събрало се да слуша проповедта.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар