Бай Тошо: Истината за новата болест ще ви промени завинаги

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Истината за новата болест ще ви промени завинаги


Бай Тошо: Новата болест е дар от Бога… Да Ви кажа честно аз Бай Тошо Ви казвам, че човечеството получи болестта, от която се нуждаеше! Спряхте да уважаваме здравето си, затова се разболяхте достатъчно, за да осъзнаете кое е най-важното за вас.

Вече не цените природата, замърсявате я и затова се разболяхте от болест, която ще ви накара да осъзнаете колко ценно всъщност е да бъдеш сред природата и да живееш в синхрон с планетата и вселената, ако щете.

Спряхте да бъдете близки и едни телефони ви разделиха в семействата ви, затова болестта ви заключи в домовете ви, за да се научим отново да се обичате и цените като семейство. Спряхме да ценим възрастните хора и болните и се появи тази болест, за да ви напомня колко са уязвими и че никой не е застрахован и всеки рано или късно ще остарее и ще има нужда някой да му помага.
Спряхте да цените здравните специалисти и фармацевти, мнозина от тях се превърнаха в търговци, но има и такива със сърца и човещина за да разберете колко са незаменими…

Спряхте да уважавате учителите си и болестта затвори училищата ви, за да могат родители сами да опитат ролята на учители за да можете да научите децата си на близост и любов, за да ги възпитате в семейни ценности. Мислехме, че можем да купим всичко, да бъдем навсякъде и с всеки, затова получихме тази болест – за да осъзнаем, че нищо не е даденост на този свят, а ограниченията ще ви научат да цените всеки миг там някъде или с някого.

Алчността ви като потребители – прекарвахте свободното си време в търговските центрове, молове и ресторанти затова болестта ви затвори, за да разберем, че не можем да си купим щастие. Обръщахме огромно внимание на външния си вид – гримове, прически , суета и се конкурирахте помежду си, затова тази болест закри лицата ви, за да разберем, че красотата е преходна. Мислехте си, че сме владетелите на тази земя, затова се разболяхме от тази болест – за да може нещо миниатюрно, което дори не можем да видим, да ни укроти, да ни даде урок и малко смирение.

Тази болест отнема много от нас, но също така ни дава възможност да научим толкова много и да разберем кое е най-важното в живота. Имаме болест направо по мярка – един да се вкопае във властта, друг да види реалността, а трети да намери себе си …

Бай Тошо: „Ние Българският род, вероятно наистина сме имали нужда от от тази болест.“
На сила ред и дисциплина може да се въведе, но отговорно поведение само всеки може сам да си наложи. Не се паникьосвайте, светът се променя, променете се и вие!

Аз бай Тошо Ви казвам, че тази новата болест е дар от Бога не е от сатаната като тя ще ви даде шанс за духовно израстване или робско срастване като всичко е така, че и се променя силна вяра и воля за промяна!

Можете да промените вас самите и близките си така ще промените светът, в който сте като върнете човешкото в човека! Другарки и другари, не можете да върнете Комунизма, но можете да върнете човещината във вас и силните семейни клетки, които правят силен народ и нация!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар